Hoor wie klopt daar?
Afgelopen weekend is de klok verzet, buiten wordt het kouder en binnen gezelliger… It’s that time of year again..! De tijd van gezellig knus binnen zitten, warm bij het haardvuur, kaarsjes aan en wijntje erbij. Nog maar een paar weken, dan breekt de tijd weer aan dat kinderhartjes vol verwachting gaan kloppen, pepernoten in het rond vliegen en die oude goedheiligman ein-de-lijk weer voet op Nederlandse bodem zet.
Kerstmis 2018 is in aantocht
Misschien dat we hier wat regels overtreden, maar zouden we het toch al even over de steeds sneller naderende kerst mogen hebben? Ja, we weten het! Dat mag officieel natuurlijk eigenlijk pas ná vijf december…Het organiseren van kerstfeestjes, borrels en gala’s kan nu eenmaal ’t best ver van tevoren gedaan worden. Vandaar dat we in deze blogpost graag even laten zien wat er allemaal mogelijk is.  
Kerstfeest met de fotobooth; kerstkiekjes?
We presenteren met trots  ons ‘FAB fotobooth aanbod voor kerst 2018’. Voor de feesten rond kerst en oud- en nieuw willen we dit jaar meer aan kunnen bieden dan alleen standaard verticale fotobooth strips met drie of vier foto’s. Daarom zijn we aan de crea bea knutsel gegaan. Hier een greep uit  ons aanbod om onze fotobooth te laten shinen op elk decemberfeest. Bedrijfsfeest, kantoorborrel, schoolfeest, kerstgala, de fotobooth feest graag mee!
Fotobooth ontwerpen voor december, kerst en oud- en nieuw

Een graffiti themed ontwerp van 10×15 centimeter (ansichtkaart formaat). Zeer geschikt voor kerstgala’s op het voortgezet onderwijs.

 

Het kerstfeestje van de zaak! Wie is er niet dol op? Deze fotobooth print is ontworpen op ansichtkaartformaat en overgoten met een retro kerstsausje.

Leuk voor een oud- en nieuwfeest of nieuwjaarsborrel! De fotobooth print je persoonlijke bewijs voor het nakomen van je voornemens voor het nieuwe jaar. Wij printen, jij vult ‘em in.

 

Alom glitter en bling in dit december-themed ontwerp. Leuk voor ieder soort feest waar de fotobooth welkom is.

Hoe knus ziet dit eruit? Print je eigen kerstwens, direct uit onze fotobooth, kun je ‘m zo in je kerstboom hangen.

Hij blijft toch leuk; de klassieke verticale fotostrip met drie kiekjes. Dit ontwerp is gebaseerd op een scandinavische wintertrui. Misschien leuk voor het jaarlijkse ‘draag-je-kersttrui-op-kantoor-vrijdag? Is dat al een ding?

Zin om ons erbij te hebben op je kerstfeest? Heb je een ander idee om de fotobooth kerstervaring nog leuker te maken? Neem dan contact met ons op.