De Fotobooth!

De Fab Fotobooth is een fotozuil of fotohokje, in te zetten op de bijzondere momenten die je wilt vieren en vastleggen voor later (bijvoorbeeld bruiloften, verjaardagen, schoolfeesten, jubilea, afscheidsfeesten, bedrijfsfeesten, productpresentaties, etcetera).

Belangrijke onderdelen van de fotobooth zijn de spiegel reflex fotocamera, de professionele flitser, een touch-screen scherm en een speciale printer waarbij de inkt niet hoeft te drogen. Als je bij Fab Fotobooth een fotozuil of fotohokje huurt, is er altijd een vriendelijke, professionele begeleider aanwezig, om uit te leggen hoe de booth werkt, en mensen op hun allerbest op de foto te zetten. Bij Fab Fotobooth zeggen we namelijk, “Iedereen is Fab!” En dat zeggen we uit ervaring, omdat we onderhand al heel wat mensen op de foto hebben gezet.

Hoe foto’s maken met Fab Fotobooth ongeveer in zijn werk gaat? Nou, zo!

“Stap maar voor de lens, met zoveel mogelijk familie en vrienden.”

“Druk op de knop op het scherm.” 5, 4, 3, 2, 1… het aftellen begint. “Denk alvast na over hoe je gaat poseren!”

En zo worden de foto's afgedrukt!Het aftellen begint!

 

 

 

 

 

 

Lach, zing, kus, dans, straal… Klik!

Je foto verschijnt op het scherm. “Maak je klaar voor de volgende twee of drie foto’s. Je krijgt telkens even de tijd om bij te komen van de laatste foto en je nieuwe pose voor te bereiden.”

“Zijn alle foto’s gemaakt? Even geduld: je foto’s kunnen elk moment uit de zijkant van de fotozuil komen rollen. Eén foto is voor jou, de ander kun je inplakken in het album van de gastheer en/of -vrouw.” Of lekker zelf mee naar huis nemen.

Nog een keer? Natuurlijk! Bij FAB fotobooth zijn de afdrukken onbeperkt, dus leef jezelf uit en laat je gekste poses zien.

Meer weten?

Ben je enthousiast en wil je reserveren, of graag wat meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op!