Veelgestelde vragen over de fotobooth

Is Fab Fotobooth een fotohokje of een fotozuil?

Het is het allebei! Fab Fotobooth kan zowel worden ingezet als fotohokje of fotozuil. Als fotohokje wordt de fotobooth voorzien van een gordijn. Als fotozuil worden foto’s tegen een vaste achtergrond of tegen een fotodoek gemaakt.

Kunnen er meerdere mensen tegelijk op de foto?

Ja, dat kan zeker. Waarschijnlijk ligt het maximaal aantal mensen dat samen op een foto van de fotobooth kan rond de tien, maar we nodigen gasten graag uit om dat proberen te overtreffen.

Als je de fotobooth als fotozuil gebruikt, kunnen er in de regel makkelijker meer mensen op de foto dan wanneer je hem inzet als fotohokje.

Wat kost het om een fotohokje of fotobooth te huren?

Huren bij Fab Fotobooth is mogelijk vanaf € 415,-. Ongeacht de prijs is er altijd een begeleider aanwezig, heb je onbeperkt dubbel afgedrukte foto’s, en achteraf een online fotogalerij waar je al je foto’s nog eens kunt nakijken. Er is geen verschil in prijs tussen de Fab Fotobooth als fotohokje of als fotozuil. Een overzicht van de mogelijkheden vind je hier.

Zijn jullie de goedkoopste?

Nee, wij zijn niet de goedkoopste. We zijn echter ook niet duur, en we doen altijd volop ons best om value for money te leveren. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar wat je krijgt voor de all-in prijs van het Fabulouspakket: 3 uur fotografie, onbeperkt dubbel afgedrukte foto’s, foto’s direct mee op een USB-stick, custom fotostripontwerp, fotoalbum, online fotogalerij en een heleboel leuke attributen. En wij zijn erbij, om de gasten op hun best op de foto te zetten en het fotoalbum in topconditie bij je af te leveren.

Als je nog niet overtuigd bent, vind je het misschien fijn te weten wat anderen van ons vonden. Kijk maar eens naar de beoordelingen van Fab Fotobooth op Google+ en Trustpilot.

Kan de Fab Fotobooh ook buiten worden geplaatst?

Leuk, een tuinfeest! De fotobooth is niet waterdicht. Als het regent kan de booth dus niet zonder overkapping buiten staan, maar een goede feesttent is dan natuurlijk de oplossing. Ook hebben we stroom nodig, maar één stopcontact waar we met een verlengsnoer bij kunnen komen is voldoende.

Zijn jullie nog vrij op de dag van mijn huwelijk/feest/evenement?

Dat kunnen we je direct zeggen als je ons een e-mail stuurt. Denk er wel aan dat veel van de feesten en evenementen waar we staan lang van tevoren worden gepland. We raden je dan ook aan om niet te lang te wachten met reserveren als je eenmaal weet wanneer je de fotobooth wilt huren.

Komen mijn foto’s op Facebook?

In eerste instantie, nee, wij zetten niemands foto’s zonder toestemming op Facebook. Het is natuurlijk wel mogelijk, met goed internet zelfs direct vanaf de locatie. We informeren gasten dan van tevoren (met een notificatie op de fotobooth) dat hun foto’s op Facebook worden geplaatst.

Is er altijd begeleiding van Fab Fotobooth aanwezig?

Ja, we zorgen dat er altijd één of twee begeleiders aanwezig zijn. We vinden dat belangrijk, omdat we op die manier kunnen zorgen dat mensen altijd stralend op de foto staan, en de fotobooth zijn werk goed doet. De begeleider geeft uitleg bij de fotobooth, voorziet gasten van expert-advies over de beste poses (duckface, angry cat, cheesy smile, Japanese tourist, etc.), zorgt dat het gastenboek er netjes uitziet, voorziet de printer indien nodig van een nieuwe rol papier en houdt de scherpte en belichting van de foto’s in de gaten, om maar wat dingen te noemen.

Wat voor feesten en evenementen doet Fab Fotobooth?

Bij Fab Fotobooth zijn we vaak aanwezig bij bruiloften, jubilea en verjaardagen, maar in feite kan de fotobooth overal worden ingezet waar mensen samen iets vieren en in een goede stemming zijn. Als je denkt dat een fotozuil of fotobooth op jouw evenement of feest niet zal misstaan, laat het ons dan weten. We denken graag met je mee om te kijken wat de Fab Fotobooth kan bijdragen!

Wat maakt Fab Fotobooth speciaal?

Bij Fab Fotobooth vinden we het boven alles belangrijk dat mensen met veel plezier voor de lens staan. De foto’s zijn dan namelijk het beste, en het draagt ook nog bij aan de feestvreugde op het moment zelf! Maar onze klanten kunnen nog beter vertellen waarom Fab Fotobooth speciaal is dan wijzelf. Hier en hier vind je wat onze klanten van ons vinden.

Wat moet ik zelf regelen?

Eigenlijk heel weinig. Voor het fotostripontwerp op maat hebben we van tevoren wat input van je nodig, zoals een digitale uitnodiging. Verder vragen we nog wat informatie, zoals de datum van het evenement, de plek waar we de fotozuil gaan neerzetten, en de contactpersoon tijdens het evenement. De rest regelen wij.

Worden foto’s ook direct afgedrukt?

Jazeker! Nadat de Fab Fotobooth vier foto’s heeft gemaakt, liggen enkele seconden later twee vers geprinte fotostrips op je te wachten. De fotostrips zijn meteen klaar, de inkt is direct droog.

Nog andere vragen? Neem dan contact met ons op!