Fotohokje voor jouw bruiloft

Je bruiloft is een onvergetelijke dag. Daarom is het extra leuk om iedereen vast te leggen die er op die feestelijke dag met jullie bij was! Met het fotohokje van Fab Fotobooth maken we de leukste foto’s van alle gasten. Die foto’s worden direct in tweevoud afgedrukt: één foto kan worden ingeplakt in een gastenboek, samen met een persoonlijke boodschap, de andere foto kunnen gasten meenemen als aandenken aan de bruiloft.

Maarten en Rhode in het fotohokje van Fab FotoboothFotohokje Bruiloft van Fab Fotobooth

Een fotohokje op je bruiloft – hoe werkt dat?

Een fotohokje op jouw bruiloft zorgt voor een leuke herinnering aan al jouw gasten, en voor veel plezier en hilariteit op de grote dag zelf. Het fotohokje van Fab Fotobooth is goed in te zetten op receptie of feest. Per keer maakt het fotohokje vier foto’s, waar wij ervoor zorgen dat jouw gasten er op elke foto stralend en uniek op de foto staan. Hierna wordt de foto direct in tweevoud afgedrukt; één foto voor de gasten, één foto voor het bruidspaar of gastenboek.

Op onze bruiloft was Fab Fotobooth aanwezig. Hilarisch!!! De foto’s zijn super leuk, onze vrienden en familie vonden het ook fantastisch. Leuke wedding props meegenomen. Nu nog heel lang nagenieten van het gastenboek met de feestfoto’s. Een hele dikke aanrader!! — Daniëlle & Erwin

Wat kost een fotohokje huren voor jouw bruiloft?

Een fotohokje huren voor een bruiloft of ander feest kan al vanaf E 450,-. Daarbij inbegrepen zijn drie uur fotografie, onbeperkt foto’s (dubbel afgedrukt), aanwezigheid van een vriendelijke begeleider en een online fotogalerij. Met het complete fabulouspakket van E 550,- krijg je daarbij ook nog leuke attributen, een prachtig fotoalbum voor de foto’s en geschreven berichtjes van de gasten, en een leuk op maat gemaakt ontwerp voor jouw fotostrip.

Bouwpakket

Bepaal zelf
415
  • 3 uur fotobooth
  • Vriendelijke begeleider
  • Onbeperkt aantal foto's
  • Dubbele afdrukken
  • Downloadlink
  • Online Fotogallerij
  • Fotoalbum
  • Brillen, hoeden, etc.
  • Custom-made fotokader
Bij Fab Fotobooth denken we graag met je mee over jouw bruiloft, en over hoe ons fotohokje eraan kan bijdragen! Je kunt direct (vrijblijvend) reserveren, of eerst contact met ons opnemen voor meer informatie.