Fotohokje voor jouw bruiloft

Je bruiloft is een onvergetelijke dag. Daarom is het extra leuk om iedereen vast te leggen die er op die feestelijke dag met jullie bij was! Met het fotohokje van Fab Fotobooth kunnen de gasten de allerleukste foto’s maken. Die foto’s worden direct in tweevoud afgedrukt: één foto gaat, vergezeld van een persoonlijke boodschap, in het gastenboek, de andere foto kan mee naar huis als aandenken aan de bruiloft.

 

Een fotohokje op je bruiloft – hoe werkt dat?

Een fotohokje op jouw bruiloft zorgt voor een leuke herinnering aan al jouw gasten, en voor veel plezier en hilariteit op de grote dag zelf. Het fotohokje van Fab Fotobooth is goed in te zetten op receptie of feest. Per keer maakt het fotohokje vier foto’s, waar wij ervoor zorgen dat jouw gasten elke keer stralend en uniek op de foto staan. Hierna wordt de foto direct in tweevoud afgedrukt; één foto voor de gasten, en één foto voor het bruidspaar of gastenboek.

Op onze bruiloft was Fab Fotobooth aanwezig. Hilarisch!!! De foto’s zijn super leuk, onze vrienden en familie vonden het ook fantastisch. Leuke wedding props meegenomen. Nu nog heel lang nagenieten van het gastenboek met de feestfoto’s. Een hele dikke aanrader!! — Daniëlle & Erwin

Wat kost een fotohokje huren voor jouw bruiloft?

Een fotohokje huren voor een bruiloft of ander feest kan al vanaf E 415,-. Daarbij inbegrepen zijn drie uur fotografie, onbeperkt foto’s (dubbel afgedrukt), aanwezigheid van een vriendelijke begeleider en een online fotogalerij. Met het complete fabulouspakket van E 490,- krijg je daarbij ook nog leuke attributen, een prachtig fotoalbum voor de foto’s en geschreven berichtjes van de gasten, en een leuk op maat gemaakt ontwerp voor jouw fotostrip.

Bij Fab Fotobooth denken we graag met je mee over jouw bruiloft, en over hoe ons fotohokje eraan kan bijdragen! Je kunt direct (vrijblijvend) reserveren, of eerst contact met ons opnemen voor meer informatie.

De Fotobooth was een zeer groot succes op de bruiloft waar ik te gast was. Kinderen en volwassenen werden prinsessen, Harry Potter en stripfiguren met roze pruiken, brillen en snorren. Bijkomstig voordeel van de populairste attractie van de avond (samen met het bruidspaar, de dansvloer en de drankjes), is dat mobiele telefoons in de zak blijven. Iedereen heeft mooie herinneringen op zak, op papier gedrukt, en het bruidspaar heeft alles digitaal gebundeld. Het was erg leuk om weer eens een papieren foto in handen te hebben die ik thuis kan ophangen. Heel erg bedankt FAB Fotobooth, ik weet jullie te vinden als ik zelf een mooi feestje wil geven! – Kim Schlüter