Een fotohokje op je kerst of oud en nieuw feest

De dagen worden korter, de temperatuur gaat omlaag, langzaam maar zeker komt het einde van het jaar weer in zicht. Dat betekent dat het tijd is om de kerst- en oud en nieuwborrels weer te gaan plannen. Want feestjes, gezelligheid en december, die horen bij elkaar!  FAB fotobooth is er helemaal klaar voor; Christmas 2018, bring it on!

Behalve een koffer vol attributen met een ho-ho-hoog kerstgehalte brengt onze fotobooth nog meer decembervreugde mee dit jaar. Naast de direct-klaar fotostrips met 3- of 4- foto’s die je al van ons kent, bieden we dit jaar ook foto’s op ansichtkaartformaat (10 x 15cm)  aan. Het voordeel van dit grotere formaat is dat er meer mogelijk is qua concept. Denk bijvoorbeeld aan: gepersonaliseerde goede voornemens voor het nieuwe jaar, je eigen foto op een kerstbalprint, kerstkaarten klaar terwijl u wacht…  dat kan! Uiteraard worden alle foto’s ook tijdens kerst en oud en nieuw in tweevoud afgedrukt en zijn de afdrukken onbeperkt voor de gehele duur van de boeking. 

Een fotohokje op je kerst- of oud en nieuw feest – hoe werkt dat?

Omdat onze fotobooth de vorm van een zuil heeft, hebben we niet veel plek nodig. Wel hebben we een stopcontact nodig op maximaal 20 meter afstand. We hebben verschillende feestelijke achtergronden, met bijvoorbeeld glitters of rood fluweel. De fotobooth voor een outdoor kerstevenement huren is ook mogelijk! We nemen dan onze eigen partytent mee, voor beter belichte foto’s en wat beschutting. We zijn dol op kerstmarkten, dus zet die glûhwein maar vast warm.

 Fab Fotobooth stond op het preparty evenement van de Nacht van de Fooi Nijmegen en was een groot succes! Het is heel handig dat de foto’s direct digitaal komen en de geprinte foto’s zijn een heel leuk aandenken aan deze avond. De foto’s waren van super kwaliteit en de bijgeleverde attributen zijn hilarisch! Wij vonden het fantastisch, bedankt jongens!  — Joyce, Nacht van de Fooi Nijmegen

Een fotohokje huren op jouw kerstfeest- wat kost dat?

Een fotohokje huren voor een kerst- of oud- en nieuwfeest kan al vanaf E 415,-. Daarbij inbegrepen zijn drie uur fotografie, onbeperkt foto’s (dubbel afgedrukt), aanwezigheid van een vriendelijke begeleider en een online fotogalerij. Met het complete fabulouspakket van E 490,- krijg je daarbij ook nog geweldige december themed attributen,  en natuurlijk een speciaal op maat gemaakte feestelijke fotostrip. Met of zonder logo van je bedrijf/ club / vereniging. En met of zonder Rudolph. 

Bij Fab Fotobooth denken we graag met je mee over jouw kerst of oud en nieuwfeest, en over hoe onze fotobooth aan de feestvreugde kan bijdragen! Je kunt direct (vrijblijvend) reserveren, of eerst contact met ons opnemen voor meer informatie.