Over Fab

Hoi! Wij zijn Dagmar en James, een Brits-Nederlands team dat in 2018 het FAB fotobooth stokje overnam van onze oprichter ’the boothfather’ Verve. Hij bracht in 2012 vanuit zijn moederland Nieuw-Zeeland het concept fotobooth naar Nederland, als een van de eersten hier op de markt. 

Wij van FAB fotobooth houden van foto’s. We zijn echte fotomensen. We houden ervan om fab foto’s te maken van mensen die een fab time hebben. Speciale momenten, afgedrukt om er direct plezier van te hebben en voor altijd bewaard als digitale herinnering. Passie om de mooiste momenten van het leven vast te leggen bracht Verve ertoe om Fab Fotobooth te beginnen, die passie zetten wij voort. We begrijpen hoe belangrijk jouw feest of evenement is. Daarom zetten we alles op alles om jou te verrassen, niet alleen met hoge kwaliteit foto’s, maar ook door met de fotobooth een ervaring te creëren die men niet snel zal vergeten.

Dingen waar we trots op zijn

  • Onze begeleiders op locatie zijn professionals die jou en je gasten helpen bij het maken van geweldige foto’s. Echt, het zijn fijne, vriendelijke mensen.
  • We gebruiken – komtie – een commercial dye sublimiation printer, die je foto’s snel en zonder vegen afdrukt. Behalve op de dansvloer is er dus no need to shake it like a polaroid picture.
  • In de fotobooth hebben we een professionele spiegelreflex SLR-camera geplaatst die haarscherpe, hoge-resolutie foto’s maakt. Kijk maar eens bij onze foto’s.
  • Feestjes met de Fab Fotobooth zijn meestal gewoon heel erg leuk. We weten natuurlijk niet of dat echt door de booth komt… Dat je het maar even weet.

Heb je ons iets te vragen?

13 + 10 =

Fab Fotobooth fotozuil

Fab Headquarters

HONIG complex / de Smeltkroes unit 18

Waalbandijk 16
6541 AJ Nijmegen
Nederland

KvK: 59258845
BTW: NL853392225B01

FAB team

fotohokje

Wie wij zijn

James

James

host | transport | boothbouwer

 
Dagmar

Dagmar

hostess | klantencontact | marketing

 
Ivan

Ivan

computergenie - digital marketing - storingsdienst