Fotohokje op uw bedrijf(sfeest)

Een fotohokje of fotobooth kan een extra dimensie geven aan uw bedrijfsfeest of evenement. Behalve dat bijna iedereen het leuk vindt om met anderen op de foto te gaan, is het direct-klaar-printje uit de fotobooth ook een tastbaar aandenken aan dat moment. Voeg aan dat aandenken uw bedrijfslogo toe en voilá; de fotobooth verandert in een marketing tool.

Een fotohokje op uw bedrijfsfeest – hoe werkt dat?

Of het nu een zakelijke borrel of een reclamestunt op een vakbeurs is, FAB fotobooth is ook voor bedrijven een goede keus. Omdat onze fotobooth de vorm van een zuil heeft, hebben we niet veel plek nodig. Wel hebben we een stopcontact nodig op maximaal 20 meter afstand. De fotobooth op een buitenterrein is ook mogelijk! We nemen dan onze eigen partytent mee, voor beter belichte foto’s en voor beschutting tegen de regen.

FAB Fotobooth op uw bedrijfsfeest- hoe zien de foto’s er dan uit?

Voor feesten, borrels en gala’s kiezen bedrijven vaak voor de standaard strip met 3- of 4 foto’s. Voor bedrijven die het leuker vinden om de foto’s een iets prominentere rol te geven, hebben we leuke concepten ontwikkeld ter grootte van een ansichtkaart. Met dit formaat van 10 x 15 cm is meer mogelijk; denk aan het opleuken van een kantoor, brainstormsessies, teambuilding of  uw klanten een klaar-terwijl-u-wacht portret aanbieden met uw winkel als setting. Voor beurzen, marketingstunts of speciale evenementen is geen ontwerp ons te gek.  Een leuk idee voor een project of feest in uw bedrijf waar FAB fotobooth iets in zou kunnen betekenen? Neem contact met ons op; we denken graag met u mee. Voor kerstborrels en bedrijfsfeesten tijdens kerst hebben we een aparte pagina met voorbeelden.

 De gelegenheid waarvoor wij Fab Fotobooth inhuurden was een combinatie van een formele en feestelijke setting. De vermakelijke foto’s zorgden voor geweldige hilariteit en dat kwam de sfeer enorm ten goede! Voor een relatief klein bedrag geeft Fab Fotobooth juist die extra twist aan het feest wat de avond tot een onvergetelijke gebeurtenis maakt.

Artra arbeidsmarkttrainingen

Wat kost een fotohokje huren voor uw bedrijfsfeest?

Een fotohokje huren voor een bedrijfsfeest kan al vanaf E 415,-. Daarbij inbegrepen zijn drie uur fotografie, onbeperkt foto’s (altijd dubbel afgedrukt), aanwezigheid van een vriendelijke begeleider en een online fotogalerij. Met het complete fabulouspakket van E 490,- krijgt u daarbij ook nog leuke attributen en een leuk op maat gemaakt ontwerp voor uw fotostrip.

Bij Fab Fotobooth denken we graag met je mee over jouw/uw bedrijfsfeest, en over hoe ons fotohokje eraan kan bijdragen! We hebben veel ervaring met het bedenken van creatieve manieren waarmee we de identiteit van uw bedrijf naar voren laten komen. Je kunt direct (vrijblijvend) reserveren, of eerst contact met ons opnemen voor meer informatie.

 Absolute aanrader! Ik heb nu twee keer met Fab Fotobooth gewerkt en ben heel erg tevreden. De fotobooth is echt een aanvulling op je evenement, de mensen zijn leuk in contact en alles wat ze beloven wordt waargemaakt. Doen!

— Joost de Boer