Fab fotobooth; een nieuwe start!

FAB fotobooth is in 2017 en 2018 een tijdje wat minder actief geweest op bruiloften, evenementen en bedrijfsfeesten, maar achter de schermen is er niet stilgezeten. Eigenaren van het eerste uur, Ivan (the computergenius) en Verve (the boothfather) besloten dat het na 6 jaar tijd was voor iets anders.

En daar waren James en Dagmar…  Met veel plezier en enthousiasme nemen  zij het FAB stokje van hen over!

Even voorstellen:

fotohokje host begeleider fotobooth

James

fotohokje fotobooth begeleider bruiloft

Dagmar

 

 

 

 

 

 

 

James In a nutshell: Sportfanaat, heeft geen talenknobbel, maakt meubels, geboren in het idyllische stadje Canterbury, Engeland.

Waarom FAB fotobooth? Een paar jaar geleden benaderden Verve en Ivan mij om een booth voor hen te maken, geheel uit multiplex in Scandinavische stijl. Ik kende de FAB fotobooth dus al. Toen ik hoorde dat FAB fotobooth te koop stond, hoefde ik niet lang na te denken. Hoe leuk is het om op deze manier iets aan feestjes te kunnen toevoegen?! Daarnaast is FAB gewoon een superleuk bedrijf om te runnen naast m’n werk als freelance meubelmaker. Ik ontmoet allerlei verschillende soorten mensen op de meest uiteenlopende plekken; ik rijd heel Nederland rond met ons FAB busje. Stiekem hoop ik ook dat alle ‘small talk’ met feestgangers en gasten mijn Nederlands ’n beetje verbetert…

Dagmar in een notendop: Gek op taal, fotografie en dingen creëren. Heeft een zwak voor konijnen. Na overal en nergens gewoond te hebben, nu neergestreken in de mooiste en oudste stad van haar moederland; Nijmegen.

Waarom FAB fotobooth: Er was een tijd dat fotografie letterlijk mijn leven was. Mijn focus heeft de laatste jaren vooral op taal gelegen, ik vertaal, schrijf en geef trainingen business English. Toen ik hoorde dat Verve en Ivan hun fotobooth wilden overdragen, zag ik dat als de uitgelezen kans om fotografie weer een prominentere plaats in m’n leven te geven. Ik kan hier m’n creativiteit in kwijt; ik probeer mee te denken met de klanten door aparte fotostrips te ontwerpen, en de hele fotobooth belevenis onvergetelijk te maken. Ook vind ik het sowieso heel tof om zoveel mooie momenten met allerlei soorten mensen mee te mogen maken. Ieder feestje, bruiloft of evenement is weer anders, daarnaast hebben ze allemaal iets gemeen; ons FAB  fotohokje brengt het leukste (en gekste) in iedereen naar boven!

 

We hopen de komende jaren op vele feestjes met de FAB fotobooth de show te mogen komen stelen!