Een fotohokje op je feest/evenement op school

Wij weten nog hoe het voelde. Met je camera een mooie foto maken en het resultaat pas een paar weken vol ongeduld  later kunnen zien, nadat je eindelijk dat envelopje bij de drogist op kon halen… Menig kind van nu zal zich bij dat proces helemaal niks kunnen voorstellen. Een foto maken zonder te kunnen zien wat je doet? En dan wachten? Op een afdruk?

Voor kinderen van nu is fotografie deel van hun dagelijks leven, alles kunnen ze vastleggen en direct terugzien. Wanneer wij op evenementen staan, zijn kinderen vaak niet weg te slaan bij de fotobooth. We vroegen ons af hoe dat toch kwam en dachten eerst dat de aantrekkingskracht ‘m in de verkleedspullen zat. maar dat was het niet.  Met je vriendjes en vriendinnetjes gekke bekken vastleggen die na 30 seconden wachten als ‘echte’ foto’s uit de zijkant van die grote fotomachine komen rollen…  We hebben ontdekt dat het het proces is dat kinderen zo aanspreekt!

FAB Fotobooth op school- hoe werkt dat?

Onze fotobooth is goed in te zetten op schoolfeesten, voor zowel de onder- als bovenbouw, op de basisschool en het voortgezet onderwijs. Omdat onze fotobooth de vorm van een zuil heeft, hebben we niet veel plek nodig. Wel hebben we een stopcontact nodig op maximaal 20 meter afstand. De fotobooth op het schoolplein is ook mogelijk! We nemen dan onze eigen partytent mee, voor beter belichte foto’s en tegen de regen.

FAB Fotobooth op school- hoe zien de foto’s er dan uit?

Voor schoolfeesten en gala’s kiezen scholen vaak voor de standaard strip met 3- of 4 foto’s. Voor speciale evenementen of open dagen is geen ontwerp ons te gek. We hebben schoolevenementen gehad waarbij ieder kind zijn eigen fotobooth ansichtkaart kon personaliseren, we hebben een feestfoto met ‘gekke brillen’ thema ontworpen, een fotozuil tot Romeinse toga omgetoverd voor geschiedenisweek… wat ons betreft kan het niet creatief genoeg! Een leuk idee voor een project of feest op jullie school waar FAB fotobooth iets in zou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we denken graag met jullie mee.

FAB fotobooth was een zeer groot succes op het feest waar ik te gast was. Kinderen en volwassenen werden prinsessen, Harry Potter en stripfiguren met roze pruiken, brillen en snorren. Bijkomstig voordeel van de populairste attractie van de avond , is dat mobiele telefoons in de zak blijven. Iedereen heeft mooie herinneringen op zak, op papier gedrukt. Het was erg leuk om weer eens een papieren foto in handen te hebben; hij pronkt nu thuis op mijn koelkast en herinnert me aan die leuke avond. Heel erg bedankt FAB, ik weet jullie te vinden als ik zelf een mooi feestje wil geven! – Kim Schlüter

Wat kost een fotohokje huren voor jouw feest op school?

Een fotohokje huren voor een feest of evenement op school kan al vanaf E 415,-. Daarbij inbegrepen zijn drie uur fotografie, onbeperkt foto’s (dubbel afgedrukt), aanwezigheid van twee leuke, kindvriendelijke begeleiders en een online fotogalerij. Met het complete fabulouspakket van E 490,- krijg je daarbij ook nog geweldige attributen,  en natuurlijk een speciaal op maat gemaakt ontwerp voor jouw fotostrip. Met of zonder logo/ naam van je school, of in thema van je schoolfeest.  Neem hier een kijkje als je benieuwd bent naar wat we zoal kunnen ontwerpen.

Bij Fab Fotobooth denken we graag met je mee over jouw feest, en over hoe onze fotobooth aan de feestvreugde kan bijdragen! Je kunt direct (vrijblijvend) reserveren, of eerst contact met ons opnemen voor meer informatie.