Bedankkaartjes versturen na je bruiloft; wanneer?

Volgens (amerikaanse?) etiquette is het gebruikelijk en beleefd om bedankjes binnen drie maanden na je bruiloft naar je gasten te versturen. Maar volgens ons is binnen een jaar na je trouwdatum ook nog prima te doen! We zijn de afgelopen maanden best druk geweest en hebben ook pas twee weken geleden onze trouwfoto’s binnen gekregen (yay!). Nu is de tijd aangebroken om de bedankjes te gaan versturen en we zouden FAB fotobooth niet zijn als we daar zelf ook iets grappigs/creatiefs van willen maken.

 

Een bedankkaartje persoonlijk maken

Wij zijn zelf niet zo van het standaard ‘kaartje bij de Bruna kopen’ en een Greetz geperonaliseerde kaart met een trouwfoto vonden we ook te afgezaagd. We zijn er nog niet helemaal uit wat we precies gaan doen maar over twee dingen zijn we het eens:

Dat kaartje dat straks uit de brievenbus rolt bij al onze vrienden moet:

-een persoonlijke touch hebben

-én iets zijn dat niet binnen een week al in de prullenbak belandt.

We hebben nog eventjes om erover na te denken (nou ja, niet volgens die amerikaanse etiquette dan!) en we hebben al even een proefje gemaakt met een fotoboothfoto van twee van onze gasten. Zou het niet leuk zijn om de leukste serie foto’s van iedere gast een keer af te drukken op een nieuwe fotostrip? Met een persoonlijke bedanktekst erbij? Die tekst personaliseren we dan niet alleen op de voorkant, op de achterkant van de fotostrip is ruimte genoeg om te schrijven. Met pen, weetjewel, zoals we vroeger deden ;-p

Hier een voorbeeldje van waar we aan zaten te denken; achtergrond bruin kraftpapier, bovenaan een sliert met witte lichtjes en op het midden van de fotostrip nog wat witte vlaggetjes.

bruiloft fotohokje photobooth fotobooth

 

Wordt vervolgd

Oeh, zo leuk altijd, lekker experimenteren met photobooth ontwerpen! We houden jullie op de hoogte van wat het gaat worden…