Een fotobooth

Natuurlijk, Fab Fotobooth is een fotozuil (of fotohokje) die in de eerste plaats foto’s maakt. Deze worden direct dubbel afgedrukt, en er wordt een digitale kopie opgeslagen. Maar Fab Fotobooth doet een stuk meer dan foto’s maken. Als we op een feest of bruiloft drie á vier uur foto’s hebben gemaakt, hebben we namelijk ook altijd heel veel gelach gehoord, knuffels en enthousiasme gezien en bijzondere verhalen meegekregen.

We zorgen dat mensen plezier hebben voor de camera

Met Fab zorgen we dat mensen plezier hebben voor de lens, door te zorgen voor vriendelijke en enthousiaste begeleiding, leuke attributen, en de juiste timing en atmosfeer. Vaak hebben we het geluk dat we mensen mogen fotograferen op de meest bijzondere dagen van hun leven, zoals een bruiloft, jubileum of een ander groot feest. Dat maakt ons werk extra leuk en bijzonder. Dat mensen zoveel lol hebben, zie je natuurlijk op de foto’s, en voor alle aanwezigen maakt het het feest nóg iets feestelijker. En het werkt aanstekelijk, want zelfs de meest verlegen en cameraschuwe mensen komen vaak terug voor een tweede en een derde foto.

Een foto-gastenboek zegt meer dan duizend woorden

Bij veel gelegenheden is de fotobooth ook een manier om een extra persoonlijk en levendig gastenboek te maken. Gasten kunnen hun foto inplakken en daarbij hun boodschap schrijven. “Het was een prachtige dag”, zie je dan niet alleen aan de woorden, maar ook aan de gezichten. Zoals ze zeggen, een beeld zegt meer dan duizend woorden, en een gastenboek met foto’s van al je gasten vertelt nog jarenlang hoe bijzonder deze dag was en met wie je die dag allemaal hebt kunnen vieren.

Wil je meer weten over wat de fotozuil of het fotohokje van Fab Fotobooth voor jouw feest of evenement kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, we vertellen je graag de mogelijkheden!