Over Fab

Wij houden van foto’s. We zijn echte fotomensen. We houden ervan om fab foto’s te maken van mensen die een fab time hebben. Speciale momenten, afgedrukt om er direct plezier van te hebben en voor altijd bewaard als digitale herinnering. Passie om de mooiste momenten van het leven vast te leggen bracht ons ertoe om Fab Fotobooth te beginnen.

We begrijpen hoe belangrijk jouw feest of evenement is. Daarom zetten we alles op alles om jou te verrassen, niet alleen met hoge kwaliteit foto’s, maar ook door een ervaring te creëren die men niet snel zal vergeten.

Dingen waar we trots op zijn

  • Onze begeleiders op locatie zijn professionals die jou en je gasten helpen bij het maken van geweldige foto’s. Echt, het zijn fijne, vriendelijke mensen.
  • We gebruiken – houd je vast – een commercial dye sublimiation printer, die je foto’s snel en zonder vegen afdrukt.
  • In de fotobooth hebben we een professionele spiegelreflex SLR-camera geplaatst die haarscherpe, hoge-resolutie foto’s maakt. Kijk maar eens bij onze foto’s.
  • Feestjes met de Fab Fotobooth zijn meestal gewoon heel erg leuk. We weten natuurlijk niet of dat echt door de booth komt… Dat je het maar even weet.

Heb je ons iets te vragen?

 

Je naam

Je e-mailadres

Je bericht